Egri Majorette

Az Egri Majorette Egyesület 1992-ben alakult és azóta is folyamatosan működik. Jelenleg 9 különböző korcsoportban folyik az egyesületi munka, 4 évestől a felnőtt korosztályig.

Rólunk

Az Egri Majorette Egyesület 1992-ben alakult és azóta is folyamatosan működik. Jelenleg 9 különböző korcsoportban folyik az egyesületi munka, 4 évestől a felnőtt korosztályig.

Szakmai munkánkért 2013-ban Nívó-díjban részesültünk.

Edzéseink helyszíne az egyesület önálló tükrös próbaterme a Mátyás király út 56. szám alatt.

Rendszeres résztvevői vagyunk az egri, heves megyei rendezvényeknek, országos versenyeknek, valamint nemzetközi fesztiváloknak.

egri_majorette

Aktuális híreink

Korosztályonként működő csoportunkba várjuk az érdeklődő 7-14 éves lányokat.
-fellépések különböző egri-és megyei rendezvényeken
-országos fesztiválokon való szereplés
-külföldi vendégszereplési lehetőségek
-csapatépítő programok
-nyári napközi
Minden edzés az egyesület önálló, tükrös próbatermében zajlik!
Cím: Eger, Mátyás király út 56.
————–
Érdeklődni:
+36/30 972-4092
egri majorette tagfelvétel 2020

Híreink

2020. augusztus 27-én került sor a Felnőtt csoport szakmai minősítésére. A lányok a legmagasabb “D” fokon nemzetközi kiemelt arany minősítést érdemeltek ki.

A VII. Egri BOSCH Országos Mazsorett Fesztivál elnyerte a “2018-as év legjobb fesztiválja”, díjat, amelyet a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség ítélt oda és adott át.

2018. június 23-án rendeztük meg a VII. Egri BOSCH Országos Mazsorett Fesztivált. A szakmai zsűri előtt versenyző összes csoportunk (Holdfény, Hajnalcsillag, Rubin, Csillagfény) minden kategóriában kiemelt arany oklevélnek örülhetett. Ezen kívül Szabó-Vizner Réka és Bali Brigitta elnyerte a legjobb tamburmajornak járó különdíjat, a Holdfény csoport a Mosolydíjat, Kovácsné Bretus Éva pedig koreográfiai különdíjban részesült.

A Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség és a Kiskunfélegyházi Mazsorett Egyesület május 19-én rendezte meg a XX. Kiskun Országos Mazsorett Fesztivált, ahol az Egri Majorette Egyesület három képviseltette magát és gyönyörű eredményekkel tértünk haza: a Holdfény csoport országos “arany”, a Hajnalcsillag csoport országos “kiemelt arany”, a Csillagfény csoport show és pom-pon kategóriában egyaránt országos “kiemelt arany” oklevelet érdemelt ki. Ezen kívül András Anna elnyerte a legjobb tamburmajor, Kovácsné Bretus Éva a legjobb pom-ponos koreográfiáért járó különdíjat, a Hajnalcsillagok pedig elhozhatták a legmosolygósabb csoportnak járó Mosolydíjat.

További képeink megtekinthetők a Facebook-on

Kérdése van?

keressen bizalommal

Helyszín

3300 Eger Mátyás király út 56.

Elérhetőség

(30) 972-4092 egrimajorette@gmail.com

Edzéseink

Egész héten megadott időpontokban