Keresés az oldalon
Látogatóink
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa12
mod_vvisit_counterTegnap18
mod_vvisit_counterEzen a héten12
mod_vvisit_counterA múlt héten96
mod_vvisit_counterEbben a hónapban323
mod_vvisit_counterMúlt hónapban385
mod_vvisit_counterÖsszesen121224

A honlap az NCA támogatásával valósult meg.

alt

 KRISTÁLY csoport

Az 5-7 éves kislányokból álló csoport 2016. szeptemberben alakult. Az alapok elsajátítása mellett pom-ponnal és bottal is tanulják az eszközhasználatot, melyet már a 25 éves jubileumon be is mutattak. Nagyon lelkes és aranyos csapat, akik örömmel vesznek részt a fellépéseken.

 alt

  HOLDFÉNY csoport

A csoport tagjai 7-9 éves kislányok, akik 2014. októberében kezdtek mazsorettezni. Bottal és pom-ponnal egyaránt ügyesen dolgoznak. 2017-ben első alkalommal vettek részt országos fesztiválon, ahol országos "arany" oklevelet érdemeltek ki a szakmai zsűritől.

 alt

 HAJNALCSILLAG csoport

A csoport 9-11 éves kislányainak többsége 2012. szeptembere óta mazsorettezik. Műsorszámaikat bottal ill. pom-ponnal adják elő, de már ismerkednek a zászlóforgatás alapjaival is. Több országos fesztiválon vettek már részt, melyeken országos "kiemelt arany" okleveleket és koreográfiai különdíjat érdemeltek ki.

 alt

  • RUBIN csoport
  • A csoport 12-14 éves lányai bottal, zászlóval és pom-ponnal egyaránt dolgoznak. Számos országos fesztiválon vettek már részt, melyeken országos "kiemelt arany" okleveleket érdemeltek ki. 

 alt

 
  CSILLAGFÉNY csoport
A csoport tagjai 14-16 éves lányok, akiknek többsége hosszú évek óta mazsorettezik. Rendszeres résztvevői az egri és heves megyei rendezvényeknek, valamint országos fesztiváloknak. Számos országos "kiemelt arany" oklevelet és különdíjat érdemeltek már ki a szakmai zsűritől. 2017-ben eredményeiknek köszönhetően már egy olaszországi vendégszereplésen is megmutathatták tudásukat.

  alt                     


 GYÉMÁNT-FELNŐTT csoport 

A csoport tagjai rendszeres résztvevői az egri és megyei rendezvényeknek, valamint országos fesztiváloknak: már számos ’kiemelt arany’ oklevél és különdíj boldog tulajdonosai. 
A hazai fellépéseken kívül több alkalommal utazhattak már külföldi vendégszereplésre, ahol minden évben nagy sikerrel képviselik városunkat. 

Évek óta együttműködnek a Szihalmi Fúvósokkal, akikkel örömmel vállalnak közös fellépést bel- és külföldön egyaránt.

Koreográfiáikat botok, pom-ponok, kis- és nagyzászlók, szalagok, világító botok, a legkülönbözőbb táncos és show elemek gazdagítják.

alt

 alt

 

SENIORITÁK csoport

A csoportot olyan felnőtt hölgyek alkotják, akik munkájuk ill. egyetemi tanulmányaik miatt már elkerültek városunkból, de a szívük visszahúzza őket a majorette világába. Havonta több alkalommal gyakorolnak, készítik új műsoraikat, melyeket a legkülönbözőbb eszközökkel és táncos elemekkel gazdagítanak.

 alt

alt

 

 

 

 alt

 

 alt

 

Share/Save/Bookmark